Cookie- og privatlivspolitik      

Introduktion

Når du besøger min website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre mit indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Privatlivspolitik

Jeg tager beskyttelsen af dine personlige data meget alvorlig. Og behandler derfor dine personlige oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med de lovbestemte databeskyttelsesbestemmelser og denne privatlivspolitik.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og jeg indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet mig disse oplysninger.

Vær opmærksom på, at dataoverførsel via internettet (f.eks. ved kommunikation via e-mail) kan have sikkerhedsproblemer. En fuldstændig beskyttelse af data fra tredjeparters adgang er ikke mulig.

Kontaktformular

Hvis du sender mig en henvendelse via kontaktformularen, bliver din forespørgsel såvel som dine angivet kontaktoplysninger gemt for at behandle anmodningen. Jeg deler ikke disse oplysninger uden dit samtykke.

Oplysninger, sletning, spærring

På ethvert tidspunkt har du ret til at modtage informationer om dine gemte personoplysninger, deres oprindelse og modtager samt formålet med databehandlingen og en ret til at rette, blokere eller slette disse data. 

Se det lovmæssige her: www.datatilsynet.dk

Andre love overruler GDPR:

Regnskabsloven og Sundhedsloven overruler GDPR, så hvis de siger noget andet, er det de gældende regler. Jeg er fx underlagt journalføringspligt, som siger, at oplysninger opbevares i en periode på fem år efter behandlingens afslutning.  

Samtykkeerklæring:

Ved indledning af et samarbejde, vil du ved vores første møde blive præsenteret for en samtykkeerklæring, som jeg på tidspunktet beder dig om at gennemlæse og underskrive.

Derudover skal du ikke foretage dig noget, med mindre du vælger at gøre brug af dine lovmæssige rettigheder i forhold til Nordsjællands Ergoterapis Bruger- og Persondatabetingelser samt Privatlivspolitik, som er beskrevet ovenfor.

Dataansvarlig:

Den dataansvarlige for Nordsjællands Ergoterapis behandling af dine personoplysninger er:

Ergoterapeut, Lone Olsen.

Send en besked

Kontakt oplysninger:

Privatpraktiserende Ergoterapeut
Lone Olsen
Bjarkesvej 6, 1. tv.
3000 Helsingør

Mobil: 51 72 44 99

ergo@loneolsen.dk