Afprøvning/leje af The Dreampad

Hvis du ønsker at afprøve The Dreampad, inden du eventuelt køber den, kan du med fordel leje den i enten 2 eller 4 uger.

I lejeperioden vil du kunne afprøve, om The Dreampad kan hjælpe dig med at falde i søvn, forblive i søvnen, eller give dig den ro i dit nervesystem, som du har behov for.

Det er ikke alle forundt at falde i søvn og forblive i søvnen den første nat, heller ikke den næste, når de afprøver The Dreampad for første gang. Nogle har behov for en tilvænningsperiode og tolererer måske kun at lytte til musikken i 5, 10 eller 15 minutter de første nætter, hvorefter de kan øge varigheden af lytteperioden i det tempo, der passer dem. Derfor kan det for nogle vare mere end 1 – 2 uger at afprøve om The Dreampad er egnet for dem.

Lejen ophører, når The Dreampad er modtaget retur til Dreampad v/Nordsjællands Ergoterapi for Børn og Unge, dog tidligst ved udgangen af den aftalte lejeperiode.

Konverteres lejen til et køb inden for lejeperioden refunderes det indbetalte lejebeløb. Fragt refunderes ikke.

Har du brug vejledning eller hjælp til at leje The Dreampad, er du altid velkommen til at kontakte mig på enten tlf. 51 72 44 99 eller mail: ergo@loneolsen.dk.

Der medfølger en brugsanvisning på dansk.

Priser for leje af The Dreampad:

Leje af The Dreampad/2 uger: Kr. 400,00
Leje af The Dreampad/4 uger: Kr. 800,00

Ved returnering skal du pålægge fragt.

Send en besked

Kontakt oplysninger:

Privatpraktiserende Ergoterapeut
Lone Olsen
Bjarkesvej 6, 1. tv.
3000 Helsingør

Mobil: 51 72 44 99

ergo@loneolsen.dk